Χρήστος Πολίτης: «Σοβαρά προβλήματα υγείας τον οδήγησαν σε απομόνωση» λέει ο «Ευλογητός» από τη Λάμψη

Χρήστος Πολίτης: «Σοβαρά προβλήματα υγείας τον οδήγησαν σε απομόνωση» λέει ο «Ευλογητός» από τη Λάμψη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου από την εποχή του Χρήστου Πολίτη στη Λάμψη
0

Νέες πληροφορίες για την κατάσταση του Χρήστου Πολίτη το τελευταίο διάστημα έρχονται στη δημοσιότητα, μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Ο Χρήστος Πολίτης, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός και στη νέα γενιά λόγω του ρόλου του που άφησε εποχή στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο σε θλίψη.

Όπως έγινε γνωστό, τον ηθοποιό βρήκε νεκρό ο αδελφός του, ενώ σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία τον είχαν απομονώσει τον τελευταίο χρόνο της ζωής του.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Κώστας Τερζάκης, ο «Ευλογητός» στη «Λάμψη», με τον οποίο ο Χρήστος Πολίτης συνεργάστηκε επί σειρά ετών στην καθημερινή σειρά, είπε το δικό του αντίο στον ηθοποιό.

«Είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του και θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη τιμή να είμαστε φίλοι. Το σημαντικό δεν είναι μόνο η μεγάλη καλλιτεχνική παρακαταθήκη που αφήνει ένας καλλιτέχνης, είναι πιο πολύ η προσωπικότητα. Η συγκεκριμένη προσωπικότητα, για μένα, ήταν και είναι γιατί οι αξίες δεν πεθαίνουν», ανέφερε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ο Χρήστος Πολίτης ήταν ένας επαναστάτης. Αν η σύγχρονη επανάσταση είναι να αγαπάμε και να παραμένουμε άνθρωποι, αυτός πορεύτηκε όλη του τη ζωή σύμφωνα με τις αξίες και την αισθητική και τη δική του λογική, με όποιο κόστος. Πορεύτηκε μόνο με αγάπη και με προσφορά ανιδιοτελή», συνέχισε.

«Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλά. Είχε κάποια προβλήματα σοβαρά υγείας τα οποία τον είχαν οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη, πρακτική πια, απομόνωση. Ταλαιπωρήθηκε, κυρίως τον τελευταίο χρόνο», κατέληξε.


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM