Για την παιδική της ηλικία και το bullying που δέχθηκε λόγω της καταγωγής της μίλησε η Θεοδώρα Ρασέλ, μοντέλο, τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του GNTM 3.

 

Όπως είπε στην εκπομπή Dot, είχε δεχτεί πολύ bullying στο σχολείο, ενώ αποκάλυψε επίσης πως το «Ρασέλ» είναι το επίθετο της μητέρας της, καθώς το πραγματικό της όνομα είναι Θεοδώρα Πιστοφίδου.

 

«Τα κορίτσια δεν είχαν θέμα, αλλά τα αγόρια λόγω χρώματος με φώναζαν Καρεμπέ. Την πρώτη φορά που μου συνέβη στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και γύρισα σπίτι κλαίγοντας. Η μητέρα μου μού είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα κι εδώ στην Θεσσαλονίκη δε συνηθίζουν να βλέπουν παιδιά με το δικό μου χρώμα. Οπότε τους ξενίζει, ήταν πρωτόγνωρο και είναι λογικό ν' αντιδρούν γιατί είναι μικρά παιδιά κι έτσι το ξεπέρασα. Τα παιδιά που με κορόιδευαν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο μου έλεγαν αν βγούμε για καφέ», είπε.

 

Για την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Greece's Next Top Model, είπε πως ενίοτε «ήταν σαν φυλακή», σημειώνοντας πως υπήρξαν πράγματα που έγιναν μέσα στο σπίτι και δεν μαθεύτηκαν.

 

«Δεν είναι σαν το "Big Brother." Οι κάμερες έρχονται συγκεκριμένες μέρες και ώρες, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο είναι σαν να είσαι στο σπίτι σου με 19 άτομα που δεν γνωρίζεις. Υπάρχουν στιγμές που θες να ουρλιάξεις. Κάποιες φορές ήταν σαν φυλακή. Υπήρχαν στιγμές που θες να μείνεις μόνος, αλλά και στιγμές πολύ όμορφες. Υπήρξαν πράγματα που έγιναν μέσα στο σπίτι και δεν τα έμαθε ποτέ κανείς. Είπαμε το κρατάμε και δεν το λέμε προς τα έξω για να μην βγουν στις κάμερες», εξήγησε.