GNTM: Η 18χρονη με τη λεύκη που ενθουσίασε τους κριτές - «Με φώναζαν "σαλάμι αέρος", το έκρυβα - Πλέον το βρίσκω τέλειο»

GNTM: Η 18χρονη με τη λεύκη που ενθουσίασε τους κριτές - «Με φώναζαν "σαλάμι αέρος", το έκρυβα - Πλέον το βρίσκω τέλειο» Facebook Twitter
0

Ενθουσίασε τους κριτές του GNTM, αποσπώντας πανηγυρικά τέσσερα «ναι», μια 18χρονη με λεύκη στο μάτι. 

Η Τζούλια που γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε στην Κρήτη, ανέφερε πως απέκτησε τη λεύκη όταν ήταν περίπου στα έξι, μετά από ένα καυγά που τη σοκάρισε. 

Όπως είπε, στο Γυμνάσιο «που ήμασταν πιο μικρά κι ανόητα παιδιά, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως σαλάμι αέρος, αγελαδίτσα. Με επηρέαζαν πολύ ψυχολογικά. Δεν μου άρεσε, το έκρυβα, το έβαφα αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος κι ότι είναι τέλειο. Όποιος έχει κάτι διαφορετικό επάνω του, να μην ντρέπεται για αυτό».

«Είσαι διαφορετική, κι εγώ θέλω να αλλάξω το πρόσωπο της ομορφιάς» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή, με την 18χρονη να απαντά πως «αυτό θέλω να δώσω στον κόσμο, πως αυτό που έχω δεν είναι άσχημο, είναι ωραίο, είναι κάτι ιδιαίτερο» απάντησε η ίδια. 

Η Τζούλια κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Σημειώνεται πως είναι το τελευταίο επεισόδιο με τη συμμετοχή της Χατζηπαντέλη, που ανακοίνωσε την αποχώρησή της και την οποία θα αντικαταστήσει άλλος. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

TV & Media / «Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

«Της είχε και έχει συμπάθεια όλος ο κόσμος γιατί έχασε το παιδί της και θέλουμε να δικαιωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε και με ό,τι λέει» εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
THE LIFO TEAM
ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

TV & Media / Καβγάς Παγώνη - Καλλιακμάνη για την κακοκαιρία: «Εσύ μπορείς να φτιάξεις το σπίτι αν καεί;»

«Όταν το κράτος δεν αποζημιώνει σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους, είναι λογικό να θέλουν να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του
THE LIFO TEAM