Γιατί ο Τσίπρας ζητούσε σοκολάτα χθες στον Χατζηνικολάου

Γιατί ο Τσίπρας ζητούσε σοκολάτα χθες στον Χατζηνικολάου Facebook Twitter
5

Μιλώντας στην εκπομπή του στον «Real Fm», ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε μία λεπτομέρεια από το παρασκήνιο της χθεσινής εκπομπής με τον πρωθυπουργό.

Μπαίνοντας στο στούντιο της εκπομπής, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από το δημοσιογράφο λίγη σοκολάτα για ενέργεια. Συγκεκριμένα ρώτησε «αν υπάρχει λίγη σοκολάτα γιατί είμαι από τα χαράματα όρθιος και να δω πως να αντέξω».

«Ηταν πολύ κουρασμένος» εξήγησε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «έφαγε τη μισή στην αρχή και την υπόλοιπη στο τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την εκτίμησή του για το ότι, παρά το βαρύ πρόγραμμά του, ο Τσίπρας δέχθηκε να παραχωρήσει τη συνέντευξη και μάλιστα εκτός προεκλογικής περιόδου: «Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για τον άνθρωπο Αλέξη Τσίπρα, το πόσο δημοκρατικός είναι και για το ότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Τα φώτα στις εκπομπές μπορούν να κάνουν και το μαύρο να φαίνεται άσπρο, το σάπιο, ελπιδοφόρο κ.ο.κ. Αλλά σοβαρά τώρα, δυστυχώς δεν νομίζω να ήταν κόκκινα τα μάτια του. Δυστυχώς αυτός είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ντροπιαστική παραδοχή. Καλύτερα να ήταν όντως μαστουρωμένος ή χαπακωμένος, ίσως έτσι τουλάχιστον να είχαμε μια λογική εξήγηση για όλο αυτό το καρναβάλι.