«The First Lady»: Η Μισέλ Φάιφερ θα υποδυθεί την Μπέτι Φορντ - Την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

«The First Lady»: Η Μισέλ Φάιφερ θα υποδυθεί την Μπέτι Φορντ - Την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / ΕΡΑ
0

To Showtime πρόσθεσε μια ακόμη πρωτοκλασάτη ηθοποιό στο καστ της σειράς «The First Lady» (Η Πρώτη Κυρία).

Η Μισέλ Φάιφερ θα υποδυθεί τη Μπέτι Φορντ στη σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει επίσης η Βαϊόλα Ντέιβις ως Μισέλ Ομπάμα.

Η βραβευμένη με Emmy, Σούζαν Μπίερ έχει επίσης υπογράψει συμβόλαιο για να σκηνοθετήσει τα επεισόδια του «The First Lady», που είναι συμπαραγωγή του Showtime και της Lionsgate Television και θα είναι εκτελεστική παραγωγός.

Ο πρώτος κύκλος θα εστιάζει στις Μισέλ Ομπάμα, Μπέτι Φορντ και Έλινορ Ρούσβελτ και το ρόλο που διαδραμάτισαν στη διαμόρφωση σημαντικών αποφάσεων, κάποιες από τις οποίες άλλαξαν τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Λευκό Οίκο.

Η Μπέτι Φορντ ήταν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το 1974-1977 την περίοδο της προεδρίας του Τζέραλντ Φορντ. Είχε ενεργό ρόλο στην κοινωνική πολιτική και ήταν από τις πιο ειλικρινείς και πολιτικά δραστήριες Πρώτες Κυρίες στην ιστορία. Επίσης, πρωτοστάτησε σε καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον εθισμό και την κατάχρηση ουσιών, δημοσιοποιώντας το δικό της πρόβλημα με τον αλκοολισμό και συνίδρυσε κέντρο αποτοξίνωσης που φέρει το όνομά της.

Ο Άαρον Κούλεϊ είναι δημιουργός της σειράς και σεναριογράφος αρκετών επεισοδίων της.

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM
Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM