ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Eurovision 2025: Έναρξη με Nemo και «Code» στη Βασιλεία

Eurovision 2025: Έναρξη με Nemo και «Code» στη Βασιλεία Facebook Twitter
Φωτογραφία: EBU
0

Mε Nemo και «Code» ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά του τελικού της Eurovision 2025 στη Βασιλεία. 

Πριν το τραγούδι, προβλήθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο με αναφορά στο «ατύχημα» του Nemo πέρυσι, όταν είχε σπάσει το τρόπαιο. Φέτος, οι διοργανωτές «προειδοποίησαν» το Nemo να μην το ακουμπήσει! 

Στο βίντεο ακούστηκαν τραγούδια από παλαιότερες συμμετοχές όπως το Rise Like a Phoenix. 

Οι παρουσιάστριες κατάφεραν να φέρουν το τρόπαιο... σώο στον διαγωνισμό και αμέσως μετά εμφανίστηκε το Nemo στη σκηνή και ξεσήκωσε το κοινό με το Code.

TV & Media
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM