Επίθεση από Τούρκους χάκερς στο ΑΠΕ: «Έλληνες, θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας»

Επίθεση από Τούρκους χάκερς στο ΑΠΕ: «Έλληνες, θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας» Facebook Twitter
1

Επίθεση από χάκερς δέχτηκε για λίγη ώρα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αργά το βράδυ της Δευτέρας, με μήνυμα που εμφανιζόταν στην κεντρική σελίδα του και το οποίο περιείχε μερικές από τις γνωστές απειλητικές αναφορές Τούρκων αξιωματούχων κατά της Ελλάδας.

Το μήνυμα περιείχε έμμεση αναφορά στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, υποστηρίζοντας δε ότι η Ελλάδα «υποθάλπει τρομοκράτες» υποστηρίζοντας γκιουλενιστές που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν, καθώς και απειλές ότι θα ρίξουν τους Έλληνες στη θάλασσα.

Το μήνυμα ήταν γραμμένο στην τουρκική και την αγγλική γλώσσα.

Μεταξύ άλλων το μήνυμα ανέφερε: «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε».

Επίθεση από Τούρκους χάκερς στο ΑΠΕ: «Έλληνες, θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας» Facebook Twitter

Ο γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλης Ψύλλος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ με αφορμή την χθεσινή επίθεση στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, εκτίμησε ότι θα υπάρξει αύξηση των τουρκικών κυβερνοεπιθέσεων ενόψει εκλογών.

Ο κ. Ψύλλος ανέφερε πως «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις τουρκικές εκλογές».

Όπως επίσης είπε, το μήνυμα «θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» που αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του πρακτορείου διήρκησε 4 λεπτά.

Τέλος, ανακοίνωσε, πως η επίθεση των Τούρκων χάκερ θα γίνει γνωστή «στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ