Επίθεση από Τούρκους χάκερς στο ΑΠΕ: «Έλληνες, θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας»

Επίθεση από Τούρκους χάκερς στο ΑΠΕ: «Έλληνες, θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας» Facebook Twitter
1

Επίθεση από χάκερς δέχτηκε για λίγη ώρα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αργά το βράδυ της Δευτέρας, με μήνυμα που εμφανιζόταν στην κεντρική σελίδα του και το οποίο περιείχε μερικές από τις γνωστές απειλητικές αναφορές Τούρκων αξιωματούχων κατά της Ελλάδας.

Το μήνυμα περιείχε έμμεση αναφορά στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, υποστηρίζοντας δε ότι η Ελλάδα «υποθάλπει τρομοκράτες» υποστηρίζοντας γκιουλενιστές που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν, καθώς και απειλές ότι θα ρίξουν τους Έλληνες στη θάλασσα.

Το μήνυμα ήταν γραμμένο στην τουρκική και την αγγλική γλώσσα.

Μεταξύ άλλων το μήνυμα ανέφερε: «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε».

Επίθεση από Τούρκους χάκερς στο ΑΠΕ: «Έλληνες, θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας» Facebook Twitter

Ο γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλης Ψύλλος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ με αφορμή την χθεσινή επίθεση στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, εκτίμησε ότι θα υπάρξει αύξηση των τουρκικών κυβερνοεπιθέσεων ενόψει εκλογών.

Ο κ. Ψύλλος ανέφερε πως «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις τουρκικές εκλογές».

Όπως επίσης είπε, το μήνυμα «θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» που αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του πρακτορείου διήρκησε 4 λεπτά.

Τέλος, ανακοίνωσε, πως η επίθεση των Τούρκων χάκερ θα γίνει γνωστή «στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια