Εισβολή αστυνομίας και εισαγγελέα στον ΣΚΑΪ τη νύχτα - Έψαχναν τον Κυριάκο Θωμαΐδη

Εισβολή αστυνομίας και εισαγγελέα στον ΣΚΑΪ τη νύχτα - Έψαχναν τον Κυριάκο Θωμαΐδη Facebook Twitter
2

Εισαγγελέας υπηρεσίας συνοδευόμενη από αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλε στις 2:00 τα ξημερώματα στον τηλεοπτικό σταθμό με σκοπό τη σύλληψη του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Κυριάκου Θωμαΐδη για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, είχε προηγηθεί σήμα για να μην προβληθεί η χθεσινοβραδινή εκπομπή του Θωμαϊδη, "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ" , στην οποία ήταν καλεσμένος και ο Μάκης Τριαναφυλόπουλος, ωστόσο δεν υπήρχε ένταλμα και η εκπομπή μεταδόθηκε κανονικά.

Για περίπου 40 λεπτά η εισαγγελέας έκανε εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλο το κτήριο, και στους τρεις ορόφους, για να εντοπίσει τον δημοσιογράφο κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη εφικτό και η εισαγγελέας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στις 2:40. Τα περιπολικά παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό και τελικά αποχώρησαν.

 

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΣΚΑΙ:

"Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑϊ" κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΙ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο.

Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας!"

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM