ΤΩΡΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των γενικών διευθυντών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των γενικών διευθυντών Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των γενικών διευθυντών και σε δεύτερο χρόνο όλων των προϊσταμένων διευθύνσεων και υποδιευθύνσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση κάνει λόγο για αναδιοργάνωση της εταιρείας, στο πλαίσιο της οποίας ζητήθηκαν και ελήφθησαν ήδη οι παραιτήσεις όλων των γενικών διευθυντών, οι οποίοι «θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι το πέρας της προβλεπόμενης διαδικασίας»

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του και στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας, αποφάσισε να ζητήσει από τους Γενικούς Διευθυντές να θέσουν στη διάθεσή του τις παραιτήσεις τους, κάτι το οποίο έγινε άμεσα.

Οι Γενικοί Διευθυντές θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι το πέρας της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Σε συνέχεια της ως άνω απόφασης θα ζητηθεί και από τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων της ΕΡΤ να πράξουν το ίδιο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε.

TV & Media
1

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη»

TV & Media / Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ομιλία Αντώνη Σαμαρά, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερη σεζόν της σειράς «Σέρρες»
LIFO NEWSROOM