Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΔΟΛ δέιχνει να έχει χάσει τον βηματισμό του. Μεταξύ φίλιων και εχθρικών πυρών, βλέπει την άβυσσο να έρχεται και το μόνο μάνατζτμεντ που ξέρει είναι το προαιώνιο: απολύσεις, απολύσεις, απολύσεις. Ήδη έχει ληφθεί η απόφαση να κλείσουν όλα τα περιοδικά και ένθετα -πλην του Βημαgazino (το οποίο δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του). Αυτό εξηγεί και το διαζύγιο με την Μόλλυ Αδριανού, καθώς και άλλα εξ ίσου ηχηρά διαζύγια που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της lifo.gr έχουν επισυμβεί, αλλά όχι ανακοινωθεί ακόμα. Από κάθε άποψη, ο ΔΟΛ έχει μπεί στη δίνη μιας κρίσης, που με δεδομένη την πτώση της διαφήμισης (κατα 41%, μονο τον Σεπτεμβριο) και την απώλεια της κρατικής προστασίας δημιουργεί μείγμα αλησμόνητο. Από μιαν άποψη, ο Χρήστος Λαμπράκης ήταν τυχερός που έφυγε νωρίς, χωρίς να δεί το χάρτινο οικοδόμήμά του να τρέμει.

 

 

----

 

 

Διαψεύδει το Alter ότι οι ευγενείς και νομιμόφρονες μέτοχοί του αντιμετωπίζουν δέσμευση μετοχών και λογαριασμών τους. Υπενθυμίζεται οτι εναντίον τους εκκρεμεί η υπόθεση των εικονικών τιμολογίων, αρκούντως κουκουλωμένη βέβαια. Σε απάντηση όλης αυτής της φημολογίας, ο κύριος Κουρής ανέμελος, ανεπηρέαστος, αδιάφορος για καθε αίσθημα δικαίου  σολάρει στο νέο του παιχνίδι, ονόματι Κοntra, το οποίο χωρις αμφιβολία και αυτό θα είναι πνιγμένο στην νομιμότητα.

 

-----

 

Ενδημεί και στην Ελλάδα ένα είδος παρασιτικών μπλογκς που περιέχουν αποκλειστικά άρθρα copy/paste από άλλες ιστοσελίδες -της LifO συμπεριλαμβανομένης. Αυτό είναι παράνομο, κακόγουστο και ελεεινό. Υπενθυμίζεται λοιπόν στους αγαπητούς φίλους ότι η lifo.gr δεν επιθυμεί την αναδημοσίευση των άρθρων της, χωρίς την έγγραφη άδειά της. Δεν έχει αντίρρηση για ορισμένα αποσπάσματα ή quotes εφ’ όσον υπάρχει το λινκ που παραπέμπει στο σάιτ της. Σε κάθε περίπτωση θεωρεί το αυθαίρετο copy/paste παρασιτική πράξη, που προς το παρόν προκαλεί περιφρόνηση, αργά ή γρήγορα όμως θα  προκαλέσει και νομική οργή. Τα σάιτ του εξωτερικού δέιχνουν το δρόμο.

 

 

---

 

Ξέρει ποιός: μαθήματα πολιτικής δεν μπορούν να διδάξουν όσοι δημοσιογραφούν ανάλογα με τα φράγκα που πέφτουν.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr