«Μεγάλο μέρος των δημοσιογράφων δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Είναι ανέντιμοι κι εγώ δεν θέλω να συμπράττω, οπότε φέτος εγκαταλείπω την πασαρέλα». Aυτά δήλωσε ο γίγαντας της τιμιότητας Γεώργιος  Τράγκας, πριν αποσυρθεί στην βίλα του στην Κυανή Ακτή, την οποία και έχτισε με κόπους δεκαετιών, υστερήματα και υπερκέρδη. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, επι κυβερνήσεων Καραμανλή,  όταν η δύστηνος μοίρα τον εξανάγκασε να παίρνει τον μεγαλύτεροόγκο κρατικής διαφήμισης για μια εφημερίδα που ήταν τελευταία στην κυκλοφορία (την Χώρα της Κυριακής), ομολογουμένως έκανε μεγάλη προσπάθεια να το αντέξει. Αυτό είναι το υπέροχο λάιτ μοτιφ της μεταπολεμικής Ελλάδος. Εκείνοι που είναι υπάιτιοι για τις τραγωδίες του Κράτους γίνονται οι τιμητές του, εκείνοι που προσπαθούν να ζήσουν τίμια, τρώνε βρώμικο ψωμί.

-------
Πέτρος Κωστόπουλος: ως καλεσμένος είναι καλός, ως host όμως άχαρος. Φαίνεται ήδη απο το τρέιλερ. Ως καλεσμένος είναι σταρ, νοιώθει άνετα,  κάνει τον έξυπνο και το πράγμα λειτουργεί.  Ως χοστ, δεν έχει εκείνη την υπόγεια ταπεινότητα που χρειάζεται ο ρόλος του, ουτε την δημοσιογραφική ”αντικειμενικότητα” (που έχει π.χ. ο Χατζηνικολάου). Ούτε τον θεατρίνο μπορεί να κάνει (όπως συχνά κάνουν οι αρχιερείς του είδους, καταφεύγοντας ακόμη και σε καραγκιοζλίκια), απλώς διότι αισθάνεται πολύ σημαντικός, κατά βάθος. Ως καλεσμένος είναι έως και ενδιαφέρων. Ως χοστ, απομένει να αποδείξει ότι όσα λέμε είναι λάθος.

-------
Μια πολύ καυτή κυρία γδύνεται για καλό σκοπό στην αυριανή LifO. Eίναι η Μαρία Κορινθίου, και είμαστε σίγουροι πως όταν η ομορφιά πηγαίνει μαζί με την χρησιμότητα, κάτι καλό συμβαίνει. Ολόκληρο το (υπέροχο) σώμα της, αύριο στην τελευταία σελίδα της LifO.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr