The Chase: Παίκτης πήγε ολομόναχος στον τελικό και κέρδισε 6.600 ευρώ για καλό σκοπό

The Chase: Παίκτης πήγε ολομόναχος στον τελικό και κέρδισε 6.600 ευρώ για καλό σκοπό Facebook Twitter
0

Παίκτης στο τηλεπαιχνίδι «The Chase» έφτασε ολομόναχος στον τελικό και κατάφερε να κερδίσει την «Γυναίκα με τα μαύρα».

Ο Αναστάσης ο οποίος κατάγεται από την Κεφαλονιά, διαγωνίστηκε για καλό σκοπό, καθώς αρχικά επέλεξε την μεγάλη προσφορά, ώστε να καταφέρει να κερδίσει με σύμμαχο τις γνώσεις του και να δώσει τα χρήματα για να υποστηρίξει το έργο του συλλόγου ατόμων με διαβήτη Κεφαλονιάς και Ιθάκης '«Στάση ζωής».

Η Μαρία Μπεκατώρου συγκινήθηκε και αγκάλιασε τον διαγωνιζόμενο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ενώ και η «Γυναίκα με τα μαύρα» από την πλευρά της αν και ηττήθηκε έδειξε και εκείνη να χαίρεται μιας και τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου ανάγει το κοινό γούστο σε καλλιτεχνική χειρονομία μεγάλης δυναμικής 

Εικαστικά / Το νέο έργο του Άγγελου Παπαδημητρίου είναι ένα εικονοστάσι για τα όνειρά μας

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα νέο έργο-εγκατάσταση στην Πινακοθήκη του Μουσείου Βορρέ, έναν χαιρετισμό στην Ελλάδα της Κάλλας και του Καβάφη, του Αττίκ και της Στέλλας Γκρέκα· μιας εποχής μεγάλης ευαισθησίας που έχει πια χαθεί.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ