Better Call Saul: Το «ρεκόρ» στα Emmy, που δεν θα ήθελε καμία σειρά

Better Call Saul: Το «ρεκόρ» στα Emmy, που δεν θα ήθελε καμία σειρά Facebook Twitter
0

Αυτό το ρεκόρ σίγουρα δεν το ζηλεύει κανένας δημιουργός σειράς. Γιατί παρά τις 53 υποψηφιότητες για Emmy, ο απολογισμός είναι απογοητευτικός για το «Better Call Saul»: μηδέν βραβεία. 

Έπειτα από έξι σεζόν, κατά τις οποίες απέσπασε συνολικά 53 υποψηφιότητες για Emmy και κανένα βραβείο, το «Better Call Saul» πέτυχε ένα αρνητικό ρεκόρ, σύμφωνα με το Variety. 

Αυτή τη φορά το «Better Call Saul» ήταν υποψήφιο για επτά Emmy- μεταξύ των οποίων εκείνο της καλύτερης σειράς και του πρώτου ανδρικού ρόλου για τον Μπομπ Όντενκιρκ. Όμως, οι συντελεστές του prequel του «Breaking Bad» έφυγαν με άδεια χέρια από τη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής, στην οποία σάρωσαν το «Succession» και το «The Bear». 

Το «Better Call Saul» υπήρξε συνολικά επτά φορές υποψήφιο για το Emmy καλύτερης δραματικής σειράς και ο Μπομπ Όντενκιρκ διεκδίκησε έξι χρονιές ένα βραβείο. Παρότι το αγάπησε το κοινό, το prequel δεν κατάφερε να συναγωνιστεί το «Breaking Bad» από άποψη βραβείων. 

Αυτή η σειρά κέρδισε συνολικά 16 Emmy από 58 υποψηφιότητες: μεταξύ άλλων απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη δραματική σειρά, τέσσερις φορές του πρώτου ανδρικού ρόλου με τον Μπράιαν Κράνστον, τρεις του δεύτερου ανδρικού ρόλου με τον Άαρον Πολ, ενώ ένα Emmy δεύτερου γυναικείου ρόλου κέρδισε η Άννα Γκαν για το «Breaking Bad». 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
WARNER BROS PARAMOUNT SKYDANCE

TV & Media / Η Paramount Skydance εξασφαλίζει $24 δισ. από κεφάλαια της Μέσης Ανατολής για τη συμφωνία με τη Warner Bros

Το υπέρογκο ποσό μειώνει παράλληλα τη συνεισφορά που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Λάρι Έλισον, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένει την έγκριση ρυθμιστικών αρχών και ειδική ψηφοφορία μετόχων
THE LIFO TEAM
Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM
NETFLIX ΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

TV & Media / Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφές έως και 500 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι αυξήσεις στις τιμές συνδρομής μεταξύ 2017 και 2024 ήταν παράνομες, γεγονός που ενδέχεται να δίνει δικαίωμα σε εκατομμύρια Ιταλούς συνδρομητές να λάβουν επιστροφές έως και 500 ευρώ. Η εταιρεία streaming δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.
THE LIFO TEAM
ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM