Ανατροπή στο «παρά πέντε» για τον ΔΟΛ καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ πληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης το δώρο των Χριστουγέννων.

 

Η καταβολή του δώρου αναμένεται να οδηγήσει στην αποκλιμάκωση της κατάστασης αλλά και την αναστολή της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην επόμενη ώρα θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ανασταλούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις.

 

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η Εισαγγελία Πρωτοδικών απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για ποσό περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Η δίωξη σε βάρος του εκδότη ασκήθηκε μετά από έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ και έλεγχο των εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το 2000 και μετά. Από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων διαπιστώθηκε κενό μεταξύ περίπου 45 εκ. ευρώ.

 

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία όπου εκλήθη ο εκδότης και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος. Η υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr