Aνατροπή στον ΔΟΛ: Τα «ΝΕΑ» ξαναβγαίνουν - Καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων

Aνατροπή στον ΔΟΛ: Τα «ΝΕΑ» ξαναβγαίνουν - Καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Ανατροπή στο «παρά πέντε» για τον ΔΟΛ καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ πληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης το δώρο των Χριστουγέννων.

Η καταβολή του δώρου αναμένεται να οδηγήσει στην αποκλιμάκωση της κατάστασης αλλά και την αναστολή της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην επόμενη ώρα θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ανασταλούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις.

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η Εισαγγελία Πρωτοδικών απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για ποσό περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Η δίωξη σε βάρος του εκδότη ασκήθηκε μετά από έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ και έλεγχο των εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το 2000 και μετά. Από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων διαπιστώθηκε κενό μεταξύ περίπου 45 εκ. ευρώ.

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία όπου εκλήθη ο εκδότης και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος. Η υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM
Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM