Ανακοινώθηκε επισήμως η πρεμιέρα του NOMADS

Ανακοινώθηκε επισήμως η πρεμιέρα του NOMADS Facebook Twitter
0

Το «βαρύ πυροβολικό» των ριάλιτι ετοιμάζεται για πρεμιέρα και μόλις ανακοινώθηκε η προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Το ΝΟMADS, η απάντηση του Αντ1 στο σαρωτικό SURVIVOR, θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 21:00.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στο παιχνίδι συμμετέχουν 21 παίκτες χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, από το χώρο της showbiz, κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και άνθρωποι άγνωστοι – μέχρι τώρα- στο ευρύ κοινό, με πλούσιο background και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις, ταξιδεύουν για να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια, προς τον εξωτικό προορισμό των Φιλιππίνων, το νησί Palawan.

Οι 21 παίκτες καλούνται να προσαρμοστούν σε μία εντελώς άγνωστη γι' αυτούς καθημερινότητα και να δοκιμαστούν σε μία σειρά αγωνισμάτων, που θα τους εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα τη διαμονή τους, την πρόσβαση ή μη σε διαφόρων ειδών προνόμια καθώς και την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το Nomads.

Αυτό που διαφοροποιεί όμως το Nomads από οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι περιπέτειας, είναι το στοιχείο της διαμονής καθώς και της καθημερινής αλληλεπίδρασης της ομάδας – που θα μένει στο ψαροχώρι - με τους ντόπιους, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με εντελώς διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης και με μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα.

Πολλά έχουν γραφτεί για το ποιοι είναι τελικά οι «Διάσημοι» του ΝΟΜΑDS αλλά επισήμως το μόνο πρόσωπο που γνωρίζουμε δια στόματος Αντ1 είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που θα το παρουσιάζει.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα το πρωί σε εκπομπή του καναλιού υπήρξαν πάνω από 25.000 συμμετοχές.

Περισσότερες πληροφορίες και οι πρώτες εικόνες από το νησί στο βίντεο:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» είπε φίλη της- Ξέσπασε σε κλάματα

TV & Media / Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» είπε φίλη της- Ξέσπασε σε κλάματα

«Είχε στείλει μήνυμα στον άλλο κουμπάρο, τον φίλο μας, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης» ανέφερε μεταξύ άλλων
LIFO NEWSROOM