Άκης Πετρετζίκης: Το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του μέσα στο μαιευτήριο

Άκης Πετρετζίκης: Το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του μέσα στο μαιευτήριο Facebook Twitter
0

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους και ο γνωστός σεφ μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες με τους 1,8 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram. 

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο την κόρη του ζευγαριού, χθες Κυριακή, σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών και μετά την πρώτη ανακοίνωση με μια τρυφερή φωτογραφία, ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε στα stories στιγμιότυπα από το μονόκλινο δωμάτιο. 

Μάλιστα σεφ φρόντισε να φέρει φαγητό από την αλυσίδα εστιατορίων του και στο πρώτο βίντεο η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ φαίνεται να γευματίζει ενώ το μωρό τους ξεκουράζεται στην αγκαλιά του διάσημου μπαμπα. 


«Ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπά» έγραψε σε επόμενο story με το μωρό στην αγκαλιά της μαμά αυτή τη φορά. 

Άκης Πετρετζίκης: Το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του μέσα στο μαιευτήριο Facebook Twitter

Χθες το μεσημέρι, ο σεφ είχε κάνει την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, με την οποία ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...», έγραψε μεταξύ άλλων ο πρώτος Έλληνας Master Chef. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM