ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Με ταινία το φινάλε των Peaky Blinders - Αποκαλύψεις από τον δημιουργό της σειράς

Με ταινία το φινάλε των Peaky Blinders - Αποκαλύψεις από τον δημιουργό της σειράς Facebook Twitter
0

Ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός του Peaky Blinders, αποκάλυψε πως η διάσημη σειρά θα ολοκληρωθεί με ταινία, που θα ακολουθήσει τον τελευταίο κύκλο. 

Ο Νάιτ ανέφερε χθες Δευτέρα πως η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία αλλά «η ιστορία θα συνεχιστεί σε άλλη φόρμα». Μιλώντας στο Deadline ο Νάιτ είπε: «το σχέδιό μου από την αρχή ήταν τα τελειώσει το Peaky Blinders με μία ταινία».

«Αυτό θα συμβεί», δήλωσε και ανέφερε πως ο κορωνοϊός «άλλαξε τα σχέδια μας» χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω εξηγήσεις. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC η τελευταία σεζόν ξεκινάει και πάλι μετά από καθυστερήσεις στην παραγωγή εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο Νάιτ προειδοποίησε ακόμη, πως κατά την έκτη σεζόν οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς θα αντιμετωπίσουν ακραίους κινδύνους.

Το 2018 ο Νάιτ είχε δηλώσει πως φιλοδοξούσε κλείσει τη σειρά με τον ήχο της σειρήνας που σήμανε το 1939 στο Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκεια της «πρώτης αεροπορικής επιδρομής» συμπληρώνοντας πως «θα χρειαστούν τρεις ακόμη σεζόν για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο». Πλέον φαίνεται πως η ταινία θα αντικαταστήσει το σχέδιό του για την έβδομη σεζόν.

Ο Νάιτ είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν είχαν υπάρξει συζητήσεις για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς. 

Με πληροφορίες από BBC

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM