Ο τηλεοπτικός «Ρος Γκέλερ» έχει καλά νέα για «Τα Φιλαράκια»

Ο τηλεοπτικός «Ρος Γκέλερ» έχει καλά νέα για «Τα Φιλαράκια» Facebook Twitter
Ο τηλεοπτικός Ρος έχει καλά νέα για «Τα Φιλαράκια»
0

Τα νέα επεισόδια από το reunion των Friends ενδέχεται να ξεκινήσουν γυρίσματα τον επόμενο μήνα. Τα καλά νέα ήρθαν δια στόματος του David Schwimmer.

Σε συνέντευξή του στον Jimmy Fallon, ο Ρος από Τα Φιλαράκια ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα για τα ειδικά επεισόδια  εξαρτώνται πλέον μόνο από ζητήματα ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

«Υποτίθεται ότι θα γίνουν ίσως τον Αύγουστο, στα μέσα Αυγούστου, αλλά ειλικρινά, θα περιμένουμε και θα δούμε άλλη μία ή δύο εβδομάδες, αν όλοι διαπιστώσουμε ότι είναι πραγματικά αρκετά ασφαλές να το κάνουμε», εξήγησε ο Schwimmer.

«Και αν όχι, θα περιμένουμε μέχρι να είναι ασφαλές» πρόσθεσε.

Το reunion, που φημολογείτο εδώ και αρκετό καιρό επιβεβαιώθηκε τελικά από το HBO Max τον Φεβρουάριο κάνοντας τους φανς της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς πανευτυχείς.

Ωστόσο, με την έλευση της πανδημίας τα γυρίσματα τέθηκαν σε αναβολή επ' αόριστον τον περασμένο Μάιο.

Ο ηθοποιός είπε επίσης ότι το σόου που δεν θα έχει σενάριο, θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και κάποια «κομμάτια έκπληξη» ενώ παραμένει ασαφές τι ακριβώς θα είναι αυτό το reunion.

Ο Schwimmer αποκάλυψε επίσης ότι παραλίγο να μην δεχτεί τον ρόλο του Ρος καθώς είχε μία δυσάρεστη προηγούμενη εμπειρία σε μία σειρά.

Εκείνη ακυρώθηκε μετά από 12 επεισόδια, αλλά ο ίδιος είπε ότι ένιωθε σαν «αντικείμενο της σειράς» κάτι που τον έκανε να αποφασίσει να μην πρωταγωνιστήσει ποτέ σε άλλη κωμική σειρά.

«Όταν ακυρώθηκε είπα ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ ξανά κωμική σειρά».

Είπε δε, ότι όταν τον κάλεσαν για τον ρόλο του Ρος αρχικά αρνήθηκε αλλά άλλαξε γνώμη όταν άκουσε ότι οι δημιουργοί Marta Kauffman και David Crane είχαν γράψει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Με πληροφορίες του CNN

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ