Κυκλοφόρησε η νέα LiFO - Τώρα δωρεάν στην πόρτα σας, με ένα μόνο κλικ!

Κυκλοφόρησε η νέα LiFO - Τώρα δωρεάν στην πόρτα σας, με ένα μόνο κλικ! Facebook Twitter
LiFO 643 - Επιτέλους ανοίγουν τα θερινά σινεμά!
0

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της LiFO που, εκτός από τα σημεία διανομής, μπορείτε πλέον να το παραλάβετε δωρεάν (χρέωση μόνο για τα έξοδα αποστολής), στην πόρτα σας, με ένα απλό κλικ.

  

Διαβάστε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα θερινά σινεμά που ανοίγουν μετά την καραντίνα, την επιστροφή των drive in, τις νέες ταινίες και τις επανεκδόσεις που θα προβληθούν φέτος, και αναμνήσεις από τους θερινούς κινηματογράφους που χαρακτηρίζουν μια ολόκληρη εποχή.

Συνεντεύξεις: Η αρχαιολόγος Ντόρα Βασιλικού αφηγείται της ζωή και το έργο της, ως Αθηναία της εβδομάδας. Μιλούν επίσης ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης και ο Παντελής Δημητριάδης από τα Παιδιά της Παλαιότητας.

Ακόμα, εντυπώσεις από την αναγεννημένη πλατεία Ομονοίας, το πολύ ξεχωριστό ιαπωνικό περίπτερο του Βυζαντινού μουσείου, νέα πρόσωπα στην ελληνική μουσική, οι εκθέσεις στις γκαλερί που ανοίγουν και η «Υπογαία» του Ρόμπερτ Μακφάρλαν, το βιβλίο της εβδομάδας.

Δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας μέσω του LiFO shop―  κάντε κλικ εδώ.

 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM