«Μαύρο» στο Fortnite - To τέλος μιας εποχής για το δημοφιλέστερο online game του κόσμου

«Μαύρο» στο Fortnite - To τέλος μιας εποχής για το δημοφιλέστερο online game του κόσμου Facebook Twitter
0

Ένας τεράστιος αστεροειδής κατέστρεψε τον χάρτη του Fortnite για να σημάνει το τέλος της σεζόν 10. Το «μαύρο» στο δημοφιλέστερο online videogame του κόσμου προκάλεσε πανικό καθώς εκατομμύρια παίκτες δεν είχαν τη δυνατότητα να παίξουν.

Το Fortnite διέγραψε επίσης όλα τα tweets του και απλά προέβαλλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter. Ο ειδικός του gaming για το Forbes, Paul Tassi, χαρακτήρισε το event ως «το τέλος μιας εποχής».

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Fortnite επιτρέπει μέχρι και σε 100 παίκτες να αγωνίζονται μεμονωμένα ή ως μέρος μιας ομάδας σε ένα εικονικό πεδίο μάχης. Την Κυριακή, το νησί στο οποίο παίζουν οι παίκτες, καταστράφηκε από έναν αστεροειδή.

Οι φανς είχαν προβλέψει ένα δραματικό φινάλε της σεζόν 10, αλλά αυτό που έγινε την Κυριακή ήταν για πολλούς τόσο ξαφνικό που προκάλεσε φρενίτιδα στα σόσιαλ μίντια.

Οι Epic Games - που κατέχει το Fornite - επιβεβαίωσε ότι το τέλος θα έρθει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Οι παίκτες που ήταν συνδεδεμένοι είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και η οθόνη δείχνει έκτοτε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο.

Η μαύρη τρύπα στο livestreaming του Fortnite:

 

Μερικοί παίκτες ήταν αρκετά σοκαρισμένοι και άλλοι είχαν συμπτώματα στέρησης. Οι περισσότεροι αναρωτιούνται πόσο καιρό θα χρειαζόταν το Fortnite γα να επιστρέψει με την 11η σεζόν. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM