Εκτός του ραδιοφωνικού σταθμού News24/7 88.6 βρέθηκε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος διατηρούσε την απογευματινή εκπομπή από τις 18:00 έως τις 20:00. 

 

To γεγονός έκανε γνωστό και ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσω Twitter σχολιάζοντας τον ξαφνικό χαρακτήρα της απόλυσης. Μάλιστα, οι typologies αναφέρουν πως περίπου έναν μήνα πριν ο δημοσιογράφος είχε δεχθεί πρόταση να αναλάβει επιτελική θέση στον σταθμό. 

 

«Τέτοια σπουδή στον @News247Radio ; Μου λένε πως ελάχιστη ώρα μετά τν απόλυση κ τν τελευταία εκπομπή εξαφανίστηκαν οι εκπομπές μου από τ αρχείο παραγωγών!Δεν συμβαίνει τ ίδιο με άλλη συνάδελφο που επίσης απολύθηκε χθες. Φαίνεται έχουν ειδικού λόγους», έγραψε ο κ. Κοτρώτσος στο Twitter. 

 

 

 

 

Το περίεργο είναι που μόλις έναν μήνα πριν, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δεχτεί πρόταση από τον ίδιο τον Δημήτρη Μάρη για να αναλάβει επιτελική θέση στο σταθμό. Προφανώς έχουμε αλλαγή πλάνων από τον ιδιοκτήτη του ομίλου.

Τι μεσολάβησε από τότε; Δύο πράγματα: η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και ο έλεγχος του ΕΣΡ για τον ενημερωτικό χαρακτήρα του News24/7 88.6 ενώ η άδειά του είναι μουσική. Το δεύτερο είναι πιο ισχυρό...