Την ώρα που οι επιχειρήσεις των Κυπριακών Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των πτωμάτων του serial killer, Νίκου Μεταξά, κάποιοι Κύπριοι συνδέουν τη δράση του 35χρονου «Ορέστη» με τον «Ορφέα» της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ».

 

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου έχει δεχθεί παράπονα από τηλεθεατές που φέρονται να ζητούν τη διακοπή της σειράς καθώς συνδέουν το σενάριό της με την δράση του «Ορέστη». Τυχαίες ομοιότητες του πρωταγωνιστή της σειράς που υποδύεται τον Ορφέα και τον 35χρονο serial killer στάθηκαν αφορμή παραπόνων από τηλεθεατές που ζητούν την διακοπή της σειράς.

 

Η εφημερίδα Έθνος επικοινώνησε µε αξιωματικούς της Κυπριακής Αστυνοµίας, οι οποίοι εξήγησαν ότι ο serial killer ουδέποτε ανέφερε κάτι στις καταθέσεις του για την τηλεοπτική σειρά, ενώ δεν προκύπτει οποιαδήποτε ένδειξη για συσχέτιση του σεναρίου µε την πραγματικότητα.

 

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος υποδύεται στο «Τατουάζ» τον «Ορφέα», δηλώνει ότι «ο δράστης άρχισε να σκοτώνει γυναίκες από το 2016, όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η προβολή της σειράς».

 

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι υπάρχουν Κύπριοι τηλεθεατές που αντιδρούν ο ηθοποιός απαντά ότι «η Κύπρος είναι µια μικρή χώρα, η οποία όπως είναι λογικό έχει επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση, για την οποία συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις. Ίσως οι ειδήσεις για τη δράση του 35χρονου περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων τηλεθεατών και τους έρχονται στο µυαλό όταν στη συνέχεια παρακολουθούν το "Τατουάζ", χωρίς να υπάρχει στην πραγµατικότητα κάποια οµοιότητα. Η ιδέα είναι στο µυαλό τους. Δεν ταιριάζουν πουθενά οι πράξεις του 35χρονου µε τις πράξεις του ''Ορφέα''».

 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η κυπριακή εφηµερίδα «Πολίτης», οι πολίτες που έχουν τηλεφωνήσει στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι δεκάδες. Καταγγέλλουν ότι το κοινό επηρεάζεται αρνητικά από τη δραµατική εξέλιξη της σειράς, συνδέοντας τους τηλεοπτικούς φόνους του Ορφέα µε τα γεγονότα των ηµερών. Οι πολίτες, όπως γράφει το ρεπορτάζ, θεωρούν ότι και µόνο η παρακολούθηση της σειράς τους φέρνει στο µυαλό τον serial killer.

 

Με πληροφορίες από Πολίτης / Έθνος

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr