ΕΡΤ για καβγά μεταξύ δημοσιογράφων: Κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες

ΕΡΤ για καβγά μεταξύ δημοσιογράφων: Κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες Facebook Twitter
0

Η διοίκηση της ΕΡΤ επιβεβαιώνει τον άγριο καβγά μεταξύ δημοσιογράφων και ανακοίνωσε πως κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ σημειώνει ότι «έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας».

Όπως ανακοινώνει η ΕΡΤ «οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».

Τέλος η ΕΡΤ προειδοποιεί ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM