Προετοιμασίες στο ΕΣΡ για την προκήρυξη των δύο τηλεοπτικών αδειών

Προετοιμασίες στο ΕΣΡ για την προκήρυξη των δύο τηλεοπτικών αδειών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην προκήρυξη των δύο εναπομεινασών τηλεοπτικών αδειών ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου στρέφεται το επόμενο διάστημα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Μετά από την αίτηση για μια τηλεοπτική άδεια, που κατέθεσε η εταιρεία Άλτερ Έγκο, και η οποία συνοδευόταν από την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατ. ευρώ που απαιτείτο, το ΕΣΡ ενεργοποιεί εκ νέου τη διαδικασία, η οποία ενδέχεται να διεξαχθεί και εντός του έτους.

Σύμφωνα με τον νόμο, μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης για τις δύο τηλεοπτικές άδειες, απαιτείται χρονικό διάστημα 45 ημερών για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους.

Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι από δύο ενδιαφερόμενοι, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο ΕΣΡ έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για τις θεματικές και τις περιφερειακές άδειες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM