Αναστέλλεται και η κυριακάτικη έκδοση της Ελευθερίας Τύπου

Αναστέλλεται και η κυριακάτικη έκδοση της Ελευθερίας Τύπου Facebook Twitter
0

Μετά την αναστολή της ημερήσιας έκδοσης της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» έγινε γνωστή και η αναστολή της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Όπως έγινε γνωστό η αναστολή κυκλοφορίας του φύλλου ισχύει από αυτή την Κυριακή, και ενώ έχει γίνει γνωστή πριν από λίγο μόλις διάστημα η αποχώρηση του διευθυντή Χρίστου Μουλίνου και της διευθύντριας σύνταξης, Αμαλίας Βεβελάκη. Υπενθυμίζεται, ότι όταν ανεστάλη η κυκλοφορία του καθημερινού φύλου είχαν σημειωθεί περικοπές προσωπικού κατά 70%.

Στους εργαζόμενους που απολύθηκαν καταβλήθηκαν κανονικά τα δεδουλευμένα τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι εξ αυτών αναμενόταν να απορροφηθούν από άλλα ΜΜΕ συμφερόντων Μαρινάκη (μεταξύ των οποίων τα Νέα, το Βήμα, κ.α).  

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM