Υπόθεση Γιακουμάκη: Έχω φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι δολοφονήθηκε

Υπόθεση Γιακουμάκη: Έχω φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι δολοφονήθηκε Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ενισχύουν τους ισχυρισμούς ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ειδικότερα, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου που ερευνά την υπόθεση υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δολοφονήθηκε.

Όπως ανέφερε στο enikos.gr, πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τρία σπασίματα στο χέρι του φοιτητή αλλά και κάταγμα στη μύτη του άτυχου νεαρού.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια για την υπόθεση, τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη μεταφέρθηκε μετά από μέρες στο σημείο που τελικά βρέθηκε.

Σύμφωνα με το enikos, έχει ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα Ιωαννίνων έκθεση 204 σελίδων, στην οποία αναφέρει αναλυτικά όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεση του και ζητά την εκταφή της σορού του φοιτητή, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του ότι πρόκειται για δολοφονία.

«Το παιδί το σκοτώσανε. Και ύστερα έκρυψαν τη σορό. Έχω αποδείξεις ότι όταν βρέθηκε, το σώμα του ήταν σχεδόν άθικτο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να ήταν τόσες ημέρες εκτεθειμένο», αναφέρει ο ιδιωτικός ερευνητής.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Ελλάδα / Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων και Υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη ελέγχων και συστηματικής συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια