Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Απαλλαγή Μίχου για τον βιασμό- Την ενοχή για τα 4 από τα αδικήματα ζητά η εισαγγελέας

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Απαλλαγή Μίχου για τον βιασμό- Την ενοχή για τα 4 από τα αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας Facebook Twitter
Ηλίας Μίχος/Φωτ.: Eurokinissi
0

Την ενοχή του Ηλία Μίχου στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό (όχι για βιασμό) πρότεινε η εισαγγελέας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. 

H εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 55χρονου Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αντιθέτως, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Η εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του, σε μία διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και για τους άλλους 25 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του κοριτσιού. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM