Υπ. ΠροΠο για Καραϊβάζ: Η έρευνα θα συνεχιστεί έως τέλους - «Η σύζυγός του μπορεί να συναντήσει τον υπουργό»

Υπ. ΠροΠο για Καραϊβάζ: Η έρευνα θα συνεχιστεί έως τέλους - «Η σύζυγός του μπορεί να συναντήσει τον υπουργό» Facebook Twitter
0

Την απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η ανάρτηση της χήρας του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία εξέφρασε έντονα παράπονα για την συμπεριφορά της Αστυνομίας και για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σημειώνοντας πως πληροφορείται από διάφορες φήμες ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. 

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο διαμηνύει πως η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να οδηγηθούν οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη, προσθέτοντας πως η χήρα του δημοσιογράφου μπορεί απευθείας να επικοινωνήσει και να συναντήσει τον υπουργό.

Η ανακοίνωση

«Είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής έχουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ. Ανεξάρτητα από αυτό, η χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί».

Η ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ 

Σημειώνεται ότι στην ανάρτηση της στα social media, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ύστερα από 17 μήνες από την δολοφονία του δημοσιογράφου, δεν έχει γίνει καμία πρόοδος στην υπόθεση, ενώ επιπλέον δεν είχε καμία επικοινωνία με τον νέο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, (αντίθετα από την συμπεριφορά του προηγούμενου), αλλά ούτε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει δεχτεί μέχρι σήμερα να την συναντήσει, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στην μητέρα της για μια τέτοια συνάντηση.

Επισημαίνει ακόμα, ότι «με τίποτα δεν θα δεχθώ τη σιωπή, γιατί σωπαίνοντας είναι σαν να δίνω άλλοθι σ' όλους αυτούς που ίσως εννοούν ότι ο Γιώργος είχε άλλου είδους διασυνδέσεις» και καταλήγοντας η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ ζητάει την βοήθεια όλων «προκειμένου να μην ξεχαστεί και αφεθεί το ειδεχθές έγκλημα ως έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου».

«Μια επίσημη ενημέρωση από την πολιτεία δεν υπάρχει, εάν υπάρχουν αδικήματα που βαραίνουν τον σύζυγο μου ας τα κοινοποιήσουν διαφορετικά απαιτώ να κατατάξουν αυτό το έγκλημα σε μια ειδική κατηγορία. Με τίποτα δεν θα δεχθώ τη σιωπή γιατί σωπαίνοντας είναι σαν να δίνω άλλοθι σ όλους αυτούς που ίσως εννοούν ότι ο Γιώργος είχε άλλου είδους διασυνδέσεις» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η κα. Καραϊβάζ στην ανάρτησή της. 

«Αναρωτιέμαι ο κύριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που τόσο ευαίσθητες κεραίες έχει που ασχολείται με το παραμικρό θέμα ακόμα και για μια συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Γερμανούς τουρίστες έκανε τηλεοπτικές και συχνά απαντάτε μέσω του τηλεοπτικού φακού δεν έχει την παραμικρή ευθιξία να ασχοληθεί με τη δολοφονία ενός εργάτη του τύπου μέρα μεσημέρι μπρος στο σπίτι του» προσθέτει. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ελλάδα / Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στη 17χρονη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του
LIFO NEWSROOM
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διαμαρτυρίας των αγροτών

Ελλάδα / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διαμαρτυρίας των αγροτών

Έχοντας μαζί τους πανό που φέρουν συνθήματα με τις λέξεις «Daniel», «Πανώλη» και «Ευλογιά», οι αγρότες που έχουν ταξιδέψει από διάφορα μέρη της Ελλάδας, έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Στην Ευελπίδων η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Ανάμεσά τους και ο 46χρονος ρασοφόρος

Ελλάδα / Στην Ευελπίδων η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Ανάμεσά τους και ο 46χρονος ρασοφόρος

Σημειώνεται πως ο 46χρονος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» και φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στην εκκλησία
LIFO NEWSROOM