Το υπ. Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε τη χαμηλή πτήση τουρκικού ελικοπτέρου στη Ρω

Το υπ. Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε τη χαμηλή πτήση τουρκικού ελικοπτέρου στη Ρω Facebook Twitter
SOOC
0

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιβεβαιώνει το νέο, σοβαρό επεισόδιο με τουρκικό ελικόπτερο, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη νησίδα της Ρω. 

Περί τις 10:30 μ.μ τουρκικό ελικόπτερο, πραγματοποίησε χαμηλή πτήση, σε ύψος 200-300 μέτρων πάνω από τη νησίδα με την φρουρά να ενημερώνει αμέσως τη διοίκησή της στην Μεγίστη, από την οποία πήρε εντολή να απαντήσει με τροχειοδεικτικά πυρά προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που πετούσε το ελικόπτερο.

Όπως σχολίασε και το Γενικό Επιτελείου Στρατού, τα τροχειοδεικτικά πυρά είναι η «προβλεπόμενη ενέργεια» σε αυτά τα περιστατικά. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας δεν υπήρξε καμία οπτική επαφή με το ελικόπτερο και ακούστηκε μόνο ο ήχος της πτήσης του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο ανήκει στην τουρκική ακτοφυλακή. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM