Ξυλόκαστρο: Ληστεία από 70χρονη με μάσκα, περούκα και μαχαίρι

Ξυλόκαστρο: Ληστεία από 70χρονη με μάσκα, περούκα και μαχαίρι Facebook Twitter
2

70χρονη γυναίκα συνελήφθη χθες το πρωί στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, για απόπειρα ληστείας! Η 70χρονη, φόρεσε σύμφωνα με την αστυνομία, ξανθιά περούκα και μαύρη αποκριάτικη μάσκα και με ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι μήκους 18 εκατοστών, εισέβαλε σε κατάστημα ενδυμάτων. Απείλησε με το μαχαίρι μια 58χρονη γυναίκα και τον σύζυγο της ζητώντας τους να της δώσουν 500 ευρώ. Τελικά η 70χροπνη συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγούμενη στο Α.Τ. Ξυλοκάστρου αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη. Όπως έγινε γνωστό, πάσχει από καρδιολογικό πρόβλημα. Δεν έχει γίνει γνωστό, ποιά είναι τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
η απόγνωση?που θα γινει μεγαλυτερη οταν καταλαβει οτι επρεπε να παει κατευθειαν για τα 10.000.000 κ οχι για τα 500.με 10.000.000 κλεμμενα δεν κανεις φυλακη.με 500 κανεις...ελλαδαρα φορ δε γουιν