Ξάνθη: Νεκρός ο 14χρονος που ανασύρθηκε από παραλία χωρίς τις αισθήσεις του

Ξάνθη: Νεκρός ο 14χρονος που ανασύρθηκε από παραλία χωρίς τις αισθήσεις του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Έχασε τελικά την μάχη για τη ζωή ο 14χρονος που ανασύρθηκε χθες το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία του Ερασμίου στην Ξάνθη. 

Για να κρατηθεί στη ζωή ο 14χρονος δόθηκε μεγάλη μάχη για πολλή ώρα. Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Εντατική, στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο αργά το βράδυ δεν άντεξε και κατέληξε, σύμφωνα με το xanthinea.gr. 

Ο έφηβος εντοπίστηκε αρχικά από λουόμενους στην παραλία και μεταφέρθηκε στην ακτή χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο βρισκόταν μια γιατρός και ένας νοσηλευτής οι οποίοι του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες με την μέθοδο ΚΑΡΠΑ, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι προσπάθειες για ανάνηψη συνεχίστηκαν και από το προσωπικό του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Στο μεταξύ χθες χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ολυμπιάδας Χαλκιδικής και ένας 77χρονος άνδρας. Αρχικά έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM
Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM
Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα / Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
LIFO NEWSROOM