Στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Πειραιά με 3 ευρώ παίχτηκε το χθεσινό τζόκερ που ανέδειξε έναν μεγάλο νικητή (ή νικήτρια) που κέρδισε 5.109.564,79 ευρώ.

 

«Ήταν ένα απλό δελτίο, με 6 μόνο στήλες, τις οποίες είχε συμπληρώσει ο τυχερός μόνος του, χωρίς τυχαία επιλογή. Μία από αυτές τις στήλες είχε τα 5+1 νούμερα και του χάρισε το μεγάλο έπαθλο», εξηγεί ο Φίλιππος Δάγλας, ιδιοκτήτης του πρακτορείου στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

 

Ο κ. Δάγλας ενημερώθηκε για τη μεγάλη επιτυχία, τυχαία, μέσω ενός εξαδέλφου του. «Με κάλεσε χθες το βράδυ αργά ενθουσιασμένος για να μου πει τα νέα. Το είχε διαβάσει στο ίντερνετ, σε ένα ρεπορτάζ που είχε βγει για την κλήρωση. Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Είναι η πρώτη φορά που πελάτης μας κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό», δήλωσε ο ίδιος.

 

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, ο κ. Δάγλας ετοιμάζεται να το ανακαινίσει και θεωρεί αυτή την επιτυχία ως ένα καλό σημάδι.

 

«Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί. Κάναμε την αρχή με τον τυχερό του Τζόκερ και ελπίζω ότι η νέα εποχή του καταστήματος θα φέρει κι άλλες πολλές επιτυχίες», αναφέρει ο κ. Δάγλας.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ