Τσίπρας και Μητσοτάκης στέλνουν ευχές στους μαθητές για τις Πανελλαδικές

Τσίπρας και Μητσοτάκης στέλνουν ευχές στους μαθητές για τις Πανελλαδικές Facebook Twitter
0

«Ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία» εύχεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις.


Με ανάρτηση του στο twitter τονίζει πως η ευθύνη της κυβέρνησης είναι να ανοίγει δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων τους και αυτό προσπαθεί να κάνει και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.


«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή, όχι όμως αυτή που κρίνει τα πάντα. Για τα παιδιά μας που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες εύχομαι ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία. #Πανελλήνιες2017 Ευθύνη δική μας να ανοίγουμε δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Αυτό προσπαθούμε και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Ψυχραιμία και καλή δύναμη ευχήθηκε με τη σειρά του και ο αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, στα παιδιά που διαγωνίζονται σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε στους μαθητές πως η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις και μάχες και συνέστησε σε γονείς και καθηγητές να στηρίξουν τα παιδιά σε αυτή τη δοκιμασία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες σε οκτώ επιλεγμένα σημεία της Αττικής και σε 10 γραμμές λεωφορείων

Ελλάδα / Κάμερες σε οκτώ επιλεγμένα σημεία της Αττικής και σε 10 γραμμές λεωφορείων

Τι περιλαμβάνει το πιλοτικό πρόγραμμα που έχει στόχο την εμπέδωση μιας νέας κουλτούρας υπευθυνότητας και τη δημιουργία συνθηκών που θα μειώνουν σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα
LIFO NEWSROOM