Τροχαίο στη Βουλή: Καταθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας, οδηγός ταξί - Στο «μικροσκόπιο» βίντεο

Τροχαίο στη Βουλή: Καταθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας, οδηγός ταξί - Στο «μικροσκόπιο» βίντεο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο έξω από την Βουλή, θα καταθέσει στους αρμόδιους αστυνομικούς της Τροχαία.

 Το δυστύχημα οδήγησε στον θάνατο (κλινικό) ενός 23χρονου οδηγού μοτοσικλέτας και ο οδηγός ταξί κινείτο με το όχημά του ακριβώς δίπλα από τον 23χρονο μοτοσικλετιστή, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που όχημα της Διεύθυνσης Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

Κατέθεσε ο διανομέας

Σημειώνεται, ότι χθες, κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ ένας διανομέας που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου και με τον οποίο ακολούθησε φραστικό επεισόδιο με τροχονόμο. Ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, επιβεβαίωσε πως ο συγκεκριμένος αυτόπτης μάρτυρας έχει μιλήσει στις αρχές, σχολιάζοντας την συμπεριφορά του ένστολου.


«Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου.  Όμως υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», τόνισε ο κ. Χρονόπουλος. «Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και για αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα».

Στο «μικροσκόπιο» βίντεο από το σημείο

Στο βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος, ένας άνδρας ακούγεται να λέει πως ο 23χρονος πέρασε με πράσινο.
Ο εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικού λόγω του σημείου, και ότι έγινε αιμοληψία στον αστυνομικό που οδηγούσε και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ