LIVE!

Τροχαίο στη Βούλα: «Σκοτώθηκε στην πρώτη βόλτα με τη Ferrari»- Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα

Τροχαίο στη Βούλα: «Ήταν η πρώτη του βόλτα με τη Ferrari - Σκοτώθηκε 2 χλμ από το σημείο παραλαβής» Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού και τραυματίστηκε σοβαρά η συνοδηγός του οχήματος και σύζυγός του.

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα». Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε όταν ο 45χρονος οδηγός έχασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο της Ferrari, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει σε δέντρα και στη συνέχεια να τυλιχθεί στις φλόγες.

Όπως έγινε γνωστό, αυτή ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το πολυτελές αυτοκίνητο ο άτυχος οδηγός.

Τροχαίο στη Βούλα: «Ήταν η πρώτη του βόλτα με τη Ferrari - Σκοτώθηκε 2 χλμ από το σημείο παραλαβής» Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI

Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά, ευτυχώς, εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας η σύζυγός του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως η γυναίκα έχει υποστεί κατάγματα στα κάτω άκρα και πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Σκοτώθηκε 2 χλμ από το σημείο που παρέλαβε τη Ferrari»

«Κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε και έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω. Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά» είπε στην ΕΡΤ αυτόπτης μάρτυρας, οποίος γνώριζε το θύμα, ενώ βρέθηκε τυχαία το βράδυ της Πέμπτης στο σημείο της τραγωδίας.

Όπως είπε, όλα τα super cars έχουν πίσω τη μηχανή γι αυτό και με το παραμικρό παίρνουν ακαριαία φωτιά. Άλλωστε, όπως σημείωσε, το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα μπροστά και ύστερα πίσω.

Σύμφωνα με το μάρτυρα, ο 45χρονος είχε παραλάβει τη Ferrari μόλις λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο. «Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 1-2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το αμάξι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, τέλος, ότι προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ