Τρία κρούσματα κορωνοϊού στο «Βήμα» και «Τα Νέα»

Τρία κρούσματα κορωνοϊού στο «Βήμα» και «Τα Νέα» Facebook Twitter
Τρία κρούσματα σε έντυπα της Άλτερ Έγκο, (Eurokinissi)
0

Την ύπαρξη τριών κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στον όμιλο της Άλτερ Έγκο, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως:

«Σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) διαγνώσθηκαν τρεις εργαζόμενοι των εντύπων μας με προσβολή από τον κορωνοϊό.

Λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στη μεγάλη αυτή δοκιμασία της κοινωνίας μας θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μας στην συνεχή ενημέρωση με την στήριξη και τη σημαντική προσφορά των εργαζομένων μας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Ελλάδα / Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Πλέον κάθε Σάββατο, το μετρό της Αθήνας, καθώς και το τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ προστίθενται 11 λεωφορειακές γραμμές, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών 24ωρης και νυχτερινής λειτουργίας
LIFO NEWSROOM