Τραγωδία στον Διόνυσο: Νεκρός 63χρονος - Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του

Τραγωδία στον Διόνυσο: Νεκρός 63χρονος - Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του Facebook Twitter
Νέα τραγωδία στο Διόνυσο, με έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και τη σύζυγό τους να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - EUROKINISSI/APXEIOY
0

Ένας 63χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στον Διόνυσο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για θάνατο από αναθυμιάσεις.

Ο 63χρονος και η σύζυγός του εντοπίστηκαν από συγγενείς τους μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Μπιζανίου, χωρίς τις αισθήσεις τους. Ο άνδρας είναι νεκρός, ενώ η 59χρονη  σύζυγός του μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό πιθανόν οφείλεται σε αναθυμιάσεις καυστήρα καθώς υπάρχει έντονη οσμή αερίου, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η νέα αυτή τραγωδία έρχεται μόλις μία ημέρα μετά το θάνατο ηλικιωμένου από αναθυμιάσεις στις Πλαταιές Βοιωτίας. Τον 94χρονο και τον γιο του είχε εντοπίσει επίσης χωρίς τις αισθήσεις τους ο γιος της οικογένειας και είχε ειδοποιήσει τις Αρχές.

Ωστόσο, λόγω έντονης χιονοκάλυψης στην περιοχή όπου το χιόνι έφτανε το ένα μέτρο, οι πρώτες βοήθειες άργησαν να φτάσουν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 94χρονος μαζί με τον 64χρονο γιο του είχαν τοποθετήσει μία γεννήτρια για παραγωγή ρεύματος για να ζεσταίνονται και να έχουν και φωτισμό μιας και το ηλεκτρικό ρεύμα είχε διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας. Τα καυσαέρια όμως από τη γεννήτρια πήγαιναν μέσα στο σπίτι και στο χώρο όπου βρίσκονταν οι δυο άνδρες με συνέπεια να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Ελλάδα / Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Η «Καλλιστώ» καλεί την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να στηρίξει ουσιαστικά την αναγέννηση της υπαίθρου, με πολιτικές που θα ενισχύουν τόσο τις τοπικές κοινωνίες όσο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους», λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ελλάδα / Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους» λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ο πρόεδρος της κοινότητας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και περιέγραψε τι συνέβη μετά την επίθεση του σκύλου στο παιδί
LIFO NEWSROOM