To υπουργείο Παιδείας, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελικοί έλεγχοι αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί άμεσα και την Δευτέρα εκτός απροόπτου θα αναρτηθούν στα λύκεια της χώρας.
Άλλωστε, ενόψει της ανακοίνωσης των βαθμολογιών, ήδη είναι έτοιμη σχετική εγκύκλιος της υπουργού Παιδείας Ευφ. Κιάου προς τις διευθύνσεις εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός αναφέρει ότι η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως αύριο το απόγευμα ώστε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, όλα να είναι έτοιμα και τη Δευτέρα το μεσημέρι να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες στα λύκεια.
Έχει ήδη αρχίσει να "τρέχει" η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων, η οποία λήγει στις 5 Ιουλίου.
Ελλάδα /
Την Δευτέρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Είχα 30 Lamborghini»: Ο πιλότος του Πάμπλο Έσκομπαρ αποκαλύπτει πως έβγαζε 20 εκατ. τον μήνα

Ένα σπίτι στο Ψυχικό που σε γειώνει

Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

Άδειασε ο Αλ Σίσι την ελληνική κυβέρνηση για τη Μονή Σινά ή μήπως όχι;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το αντιαθλητικό φάουλ του Ναν και η χειρονομία του Φουρνιέ

σχόλια