Θύμα ληστείας ο Πέτρος Κόκκαλης - Η δημόσια παράκληση μέσω Facebook

Θύμα ληστείας ο Πέτρος Κόκκαλης - Η δημόσια παράκληση μέσω Facebook Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
4

Θύμα ληστείας έπεσε την Πέμπτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης.

Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και του έκλεψαν μία τσάντα, στην οποία είχε μέσα όλες του τις σημειώσεις.

Το περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον βρει το τετράδιο με τις σημειώσεις του.

Ο Πέτρος Κόκκαλης κοινοποίησε μια φωτογραφία από το σπασμένο τζάμι του αυτοκινήτου του και ενημέρωσε πως του έκλεψαν τη τσάντα.

«Μου σπάσανε το τζάμι του αυτοκινήτου και μου πήρανε την τσάντα! Φταίει η Δούρου αλλά σε περίπτωση που βρεθεί το τετράδιο με τις σημειώσεις μου (ένα μαύρο), πλιζ ινμποξ», έγραψε στο μήνυμά του.

Θύμα ληστείας ο Πέτρος Κόκκαλης - Η δημόσια παράκληση μέσω Facebook Facebook Twitter

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμoί για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και νέους σταθμούς του Μετρό

Ελλάδα / Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμoί για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και νέους σταθμούς του Μετρό

Στην προκήρυξη επτά αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και τους νέους σταθμούς του Μετρό, “Ακαδημίας”, “Ευαγγελισμού”, “Αλεξάνδρας”, “Δικαστήρια” προχωρεί ο Δήμος Αθηναίων .
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αγράμματε Πέτρο, η φράση ... " Φταίει η Δούρου αλλά σε περίπτωση που βρεθεί το τετράδιο με τις σημειώσεις μου (ένα μαύρο), πλιζ ινμποξ" δεν βγάζει νόημα.Πες μας πάλι τι θέλεις και γιατί αναφέρεις την Δούρου (με μια λογικοφανή εξήγηση, διαφορετική από αυτή που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι προσπαθείς να διασκεδάσεις 100 θανάτους συμψηφίζοντάς τους, αυθαίρετα, με ένα σπασμένο τζάμι) και κάτι μπορεί να γίνει.
Απλά όλα μπαίνουν στη θέση τους.Ο Σύριζα θα αποκτούσε δικό του κανάλι με λεφτά Μαρινάκη και ο Μαρινάκης σε αντάλλαγμα θα έστηνε το δικό του ΔΟΛιο πλέγμα.
Πραγματικά το παζλ σχεδόν λύθηκε.Το μόνο κομμάτι που μου λείπει είναι ο βουλευτής του πούτιν που ανοιγει & κλείνει (Donskoy Tabak ) επιχειρήσεις σαν την μονοπολη.Καλή λευτεριά!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ