Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο 34χρονος επειδή δεν εμπόδισε την απόπειρα αυτοκτονίας της φίλης του

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο 34χρονος επειδή δεν εμπόδισε την απόπειρα αυτοκτονίας της φίλης του Facebook Twitter
Ένα από τα κτίρια που στεγάζουν εστίες του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη / Φωτ: Eurokinissi
0

Στη Θεσσαλονίκη, ένας 34χρονος άνδρας κατηγορήθηκε επειδή άφησε τη 32χρονη φίλη του να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον αθώωσε τελικά για την πράξη της παράλειψης προσφοράς βοήθειας, ενώ, την ίδια ώρα η 32χρονη νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο νέοι είχαν μεταβεί τα ξημερώματα της Κυριακής στην ταράτσα των φοιτητικών εστιών, όπου η 32χρονη αφού έκανε χρήση ηρωίνης και κατανάλωσε μπύρα, κατάπιε πενήντα χάπια για νευρολογικές παθήσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Υπάλληλος στη φύλαξη των εστιών τούς εντόπισε 6 ώρες αργότερα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Η νεαρή γυναίκα παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη.

«Προσπάθησα να τη βοηθήσω, αλλά δεν ήθελε. Δεν πήγαινε άλλο η ζωή της», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του ο 34χρονος, αποκαλύπτοντας ότι η νεαρή τού είχε εκμυστηρευτεί νωρίτερα ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Επιπλέον, ανέφερε ότι και ο ίδιος είναι χρήστης ουσιών και αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM