Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 20χρονος που είχε καταρρεύσει ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο σε 5x5

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 20χρονος που είχε καταρρεύσει ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο σε 5x5 Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 20χρονος, ο οποίος είχε καταρρεύσει πριν από 10 ημέρες καθώς έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του σε γηπεδάκι 5Χ5 στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός  νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου από τις 21 Φεβρουαρίου, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο 20χρονος, ο οποίος καταγόταν από τη Βέροια, υπέστη ανακοπή καρδιάς. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αισθάνθηκε αρχικά μια ζάλη και για λίγο «σάστισε και σταμάτησε». Κάθισε στον πάγκο και έπειτα από λίγο σηκώθηκε, αναφέροντας πως αισθάνεται καλύτερα.

Ωστόσο, μόλις σηκώθηκε, λιποθύμησε. Οι υπεύθυνοι του γηπέδου έκαναν χρήση απινιδωτή, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την πηγή της ρύπανσης

Η ερευνητική ομάδα AtmoHub του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε μετεωρολογικά δεδομένα και μοντέλα προσομοίωσης για να αναλύσει την πορεία διασποράς της δυσοσμίας
THE LIFO TEAM