Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα με μηχανάκι-έλκηθρο

Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα με μηχανάκι-έλκηθρο Facebook Twitter
0

Ένας σύγχρονος Άγιος Βασίλης περιφέρεται με έλκηθρο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, μοιράζοντας «δώρα» σε όσους έχουν κάνει online αγορές.

Ο λόγος για έναν ντελιβερά, ο οποίος έχει μετατρέψει το μηχανάκι του σε έλκηθρο και ντυμένος Άγιος Βασίλης παραδίδει τις παραγγελίες στα σπίτια.

«Στολίζω το μηχανάκι εδώ και πέντε χρόνια» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 για να σημειώσει πως κάθε χρόνο ο στολισμός γίνεται πιο ενισχυμένος.

«Πηγαίνω στα καταστήματα για να παραλάβω τις παραγγελίες με τη στολή του Άγιου Βασίλη». Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε πηγαίνει στα σπίτια με το έλκηθρο για να παραδώσει τα «δώρα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM