Θεσσαλονίκη: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε 7χρονο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
0

Αναστάτωση προκλήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στη Σκύδρα Θεσσαλονίκης, καθώς 7χρονο αγόρι τραυματίστηκε από καγκελόπορτα που έπεσε πάνω του.

Σύμφωνα με το thestival, το παιδί με τη μητέρα του πήγαν να επισκεφτούν το σπίτι του παππού του. Την ώρα που έφευγαν έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα της εισόδου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Έδεσσας και από εκεί στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες του thestival αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του 7χρονου δεν είναι σοβαρός και η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Προανάκριση για το περιστατικό διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM