Θεσσαλονίκη: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε 7χρονο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
0

Αναστάτωση προκλήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στη Σκύδρα Θεσσαλονίκης, καθώς 7χρονο αγόρι τραυματίστηκε από καγκελόπορτα που έπεσε πάνω του.

Σύμφωνα με το thestival, το παιδί με τη μητέρα του πήγαν να επισκεφτούν το σπίτι του παππού του. Την ώρα που έφευγαν έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα της εισόδου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Έδεσσας και από εκεί στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες του thestival αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του 7χρονου δεν είναι σοβαρός και η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Προανάκριση για το περιστατικό διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM