Για μια θέση πάρκινγκ συνεπλάκησαν τρεις άνδρες στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο, ενώ παραπέμφθηκαν και σε δίκη.

 

Το επεισόδιο έγινε στην περιοχή Τριανδρία, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Κυριακής. Οι τρεις άνδρες- δύο αδέλφια 62 και 57 ετών και ένας 37χρονος γείτονάς τους- αρχικά ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση, για μια θέση πάρκινγκ. Όμως τα αίματα «άναψαν» και ακολούθησε συμπλοκή.

 

Ο 37χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), αλλά δεν βρέθηκε από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Τα δύο αδέλφια αντέδρασαν και- με τη συνδρομή δύο αγνώστων- επέφεραν χτυπήματα στον νεαρό, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

Τελικά και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, από όπου εξήλθαν έπειτα από περιποίηση των τραυμάτων τους και εξετάσεις. Τη Δευτέρα οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, είχαν υπάρξει ξανά προστριβές μεταξύ των τριών στο παρελθόν, πάλι για θέση πάρκινγκ.