Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του Άρη - 5 προσαγωγές

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του Άρη - 5 προσαγωγές Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων.

Οι δράστες, εκτός από βόμβες μολότοφ, πέταξαν στα γραφεία του συνδέσμου πυρσούς, ενώ αναφέρθηκε ο τραυματισμός ενός ατόμου. Αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίες, φαίνεται πως τους καταδίωξε. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, έχουν προσαχθεί από τις αστυνομικές αρχές πέντε άτομα, τα οποία εξετάζεται εάν συμμετείχαν στην επίθεση. Όπως μετέδωσε το seleo.gr, το αυτοκίνητο με τους πέντε επιβαίνοντες ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Φυλώτα με Μακρυγιάννη. Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η εφημερίδα Μακεδονία ανέφερε πως στην επίθεση πήραν μέρος περίπου 40 άτομα και πως ένας 16χρονος τραυματίστηκε στα χέρια και στο κεφάλι.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/seleo.gr/Μακεδονία

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

HELLS ANGELS ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ελλάδα / Hells Angels: Στην Ηγουμενίτσα η διεθνής λέσχη μοτοσικλετιστών - Ειδικό σχέδιο από την ΕΛΑΣ

Στη διεθνή συνάντηση θα συμμετάσχουν πάνω από 4.000 άτομα - Τα μέλη της λέσχης μοτοσικλετιστών, κατά το παρελθόν, έχουν απασχολήσει διεθνώς για διακίνηση ναρκωτικών και εκβιασμούς
THE LIFO TEAM
ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Άρρηκτα συνδεδεμένη η παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη με τον θάνατο των ανθρώπων μας»

Στη σημερινή συνεδρίαση παρενέβη ο δικηγόρος και πατέρας θύματος, κ. Αντώνης Ψαρόπουλος, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να κάνει δεκτές τις παραστάσεις για την παράβαση καθήκοντος
THE LIFO TEAM