Θεσσαλονίκη: Έπαιρνε για τρία χρόνια το επίδομα παραπληγίας της νεκρής συζύγου του

Θεσσαλονίκη: Έπαιρνε για τρία χρόνια το επίδομα παραπληγίας της νεκρής συζύγου του Facebook Twitter
0

Το επίδομα παραπληγίας της νεκρής συζύγου του κατηγορείται ότι εισέπραττε για πάνω από τρία χρόνια, άνδρας 71 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό αποκάλυψε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, από την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ΄ εξακολούθηση.

Αποκρύπτοντας από την αρμόδια αρχή τον θάνατο της συζύγου και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι το επίδομα κατατίθετο σε κοινό τους λογαριασμό, ο ηλικιωμένος φέρεται να εισέπραξε παράνομα, από το 2014 έως τον περασμένο Σεπτέμβριο, το ποσό των 29.796,70 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε ο ΕΦΚΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM