Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο ελαφρά τραυματίες ύστερα από μετωπική σύγκρουση ΙΧ με ταξί

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο ελαφρά τραυματίες ύστερα από μετωπική σύγκρουση ΙΧ με ταξί Facebook Twitter
0

Ένας νεκρός και δύο ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης ΙΧ αυτοκινήτου με ταξί που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Αγίου Δημητρίου, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.


Το τροχαίο σημειώθηκε υπό άγνωστες συνθήκες στο ύψος της οδού Κατσιμίδη, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που ανέσυρε νεκρό από τα συντρίμμια του ΙΧ τον 36χρονο οδηγό του.

Ο 47χρονος οδηγός του ταξί κι ένας 23χρονος επιβάτης του τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM