Θεσσαλονίκη: Αδέλφια οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο ψητοπωλείο -Συνελήφθησαν οι 3

Θεσσαλονίκη: Αδέλφια οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο ψητοπωλείο -Συνελήφθησαν οι 3 Facebook Twitter
Συνελήφθησαν οι 3 από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο ψητοπωλείο (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους τέσσερις δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για αδέλφια και οι 3 από αυτούς συνελήφθησαν.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο, στην Αθήνα και έναν 20χρονο στην Τούμπα, ενώ ο 32χρονος πρώην εργαζόμενος της επιχείρησης παραδόθηκε στην αστυνομία. Οι αρχές αναζητούν τον τέταρτο, έναν 37χρονο.

Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι ο 20χρονος μαχαίρωσε τον 45χρονο ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival. Η δολοφονική επίθεση έγινε το περασμένο Σάββατο, δύο εβδομάδες μετά την απόλυση του 32χρονου διανομέα. Μπροστά στα μάτια θαμώνων και εργαζομένων, οι τέσσερις επιτέθηκαν στον 45χρονο ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM