Θεσσαλονίκη: Από «εκδίκηση» η δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου - Τον σκότωσε γιατί είχε απολυθεί

Θεσσαλονίκη: Από «εκδίκηση» η δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου - Τον σκότωσε γιατί είχε απολυθεί Facebook Twitter
1

Πράξη «εκδίκησης» είναι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη από έναν 32χρονο διανομέα.  

Όπως αποκαλύφθηκε ο 32χρονος διανομέας εργαζόταν παλιότερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και πριν από δύο εβδομάδες απολύθηκε. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση, ήταν η «εκδίκησή» του. Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου δέχθηκε επίθεση από τέσσερις άνδρες το βράδυ του Σαββάτου μπροστά στα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του καταστήματος, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανέφερε: «Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 δράστες, επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η αυτονόητη απολύτως ανθρώπινη επιθυμία της για ιδιωτικότητα στις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος».

Σύμφωνα με πληροφορίες και ένας δεύτερος από τους τέσσερις δράστες της επίθεσης, φέρεται να είχε εργαστεί και εκείνος, παλιότερα, στο ίδιο κατάστημα. Οι τέσσερις δράστες, μετά τη δολοφονική επίθεση, τράπηκαν σε φυγή, με την ΕΛ.ΑΣ. να θεωρεί θέμα χρόνου τη σύλληψή τους. Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση για το περιστατικό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας 

Απογευματινές ώρες χθες (22-02-2020), σε κατάστημα – ψητοπωλείο στο κέντρο της πόλης 32χρονος άνδρας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, με τρεις ακόμη συνεργούς του, με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισαν θανάσιμα τον 45χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

 

Το χρονικό

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 19:00, ο 32χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο fast food μαζί με τέσσερις φίλους του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 32χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές. Οι δράστες της επίθεσης εγκατέλειψαν το θύμα και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η μία από τις μαχαιριές του δράστη τον βρήκε στην καρδιά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια