Θέμης Αδαμαντίδης: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα - «Υπάρχουν κι άλλα περιστατικά» λέει ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας

Θέμης Αδαμαντίδης: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα - «Υπάρχουν κι άλλα περιστατικά» λέει ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας Facebook Twitter
0

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της κα Βαρβάρας Κίρκη, καταγγέλλοντας πως του απέσπασε χρηματικό ποσό.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Mega αναφορικά με την υπόθεση, επιβεβαιώνοντας πως έχει κατατεθεί στις Αρχές βίντεο με το περιστατικό. 

«Ήρθα χθες το βράδυ σε επαφή μαζί της. Ξέρω ότι υπάρχει το συγκεκριμένο βίντεο. Προφανώς, έχει καταγράψει αυτά που έχουν συμβεί, έχει δοθεί στη δικαιοσύνη» είπε, ειδικότερα. 

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα «υπάρχουν και άλλα περιστατικά βίας, δεν είναι το πρώτο» και η εντολέας του έχει «αποδεικτικά στοιχεία και για τα προηγούμενα». 

«Έχω φωτογραφία της που ήταν πολύ χτυπημένη» συμπλήρωσε. 

Ερωτώμενος για το εάν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενημέρωσε πως «όχι, προς το παρόν» και προσέθεσε πως «υπάρχουν σημάδια (σ.σ. πάνω της)».

Σχετικά με τη μήνυση σε βάρος της, είπε πως είναι «ψυδέστατη, δεν του πήρε ποτέ χρήματα» και έκανε λόγο για «αντίποινα». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΡΙΑΝ ΛΑΜΠΕΝΤ ΒΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Αριάν Λαμπέντ: «Έχω υποστεί δύο βιασμούς» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου

«Το μοναδικό εργαλείο που είχα στη διάθεσή μου ήταν το αλκοόλ. Στις 21 Δεκεμβρίου 2021 αποφάσισα να σταματήσω να πίνω» αναφέρει μεταξύ άλλων η Αριάν Λαμπέντ
THE LIFO TEAM